woensdag 18 november 2015

FOTOVERSLAG PAPA & MAMA IN SEOUL #1

Hebben jullie de vlog al gezien van dat ik papa en mama ophaalde van het vliegveld? Vast wel, zo niet, klik hier! Papa en mama zijn een heleboel samen op pad geweest, maar wanneer ik geen school had ook gezellig met mij :) Daarvan maak ik in een paar delen een verslag, omdat het anders wel erg veel wordt voor één artikel. Dit verslag gaat over eten!Bingsoo | Koreaans ijs
Laat je niet misleiden, dit zijn flinke bakken hoor! We aten hier met 5 personen van en het ging maar net op. We namen er een met rijstwafel honing (geloof ik) en een met chocolade en kaas smaak. Onder de mooie versiering en smakelijke chocolade brokken ligt geschraapt ijs. Dat is het ding. Dus wanneer al het lekkers op is, is het een stukje minder lekker. Eigenlijk moet je een beetje mengen. We zijn dit samen met Pei Yin en mijn Buddy, HeeJin, gaan eten nadat we klaar waren met karaoke.


Koreaanse BBQ
Niets cooler dan met je bbq'tje en je mini afzuigkap in een restaurant zitten, toch? Je besteld vlees voor het aantal personen met wie je bent en je krijgt er ook nog een heleboel bijgerechten bij. Zoals salade, slabladeren, kimchi en rijst. Vervolgens moet je gewoon aan de slag gaan met je BBQ! De eerste dag zijn we samen met Pei Yin gegaan en de laatste dag ben ik met papa en mama nog naar een andere gegaan. Die was helaas wel een stuk minder lekker!


Selfie Cappuccino | Caface
Als het goed, hebben jullie van mij al een vlog en een artikel kunnen zien waar Caface in voorkomt. Natuurlijk moest ik papa en mama daar ook mee naartoe nemen! Ik nam een gewone Earl Grey thee, mama nam een Latte en papa nam de Cappuccino met de afbeelding van ons erop.

Roscoco | Kip restaurant
Ik geloof dat we de één na laatste dag weer naar Hongdae gingen voor het restaurant Roscoco. Mijn kamergenoot, Zoe, had er al twee keer gegeten en was er erg tevreden over. Tijd om het zelf ook te proberen met papa en mama. Het eten was erg lekker! Maar na die keren Koreaans BBQ, waar je tegelijkertijd eet, en die keren op school waar het ook vrij snel gaat, was het wel weer wennen dat je echt één voor één je eten krijgt wanneer het klaar is... Zo moest papa het langst op zn eten wachten en werd het eten van mama en mij al langzaam kouder. Maar het was wel super lekker!

Waar hebben we nog meer gegeten?
We hebben een keer bij een Mexicaans restaurant in Hongdae heerlijke wraps gegeten. Nog heerlijker daar was het toetje: Cookie Pizza. Deze hebben we twee keer gegeten, hihi. Nadat we klaar waren bij de minder-lekkere-bbq zijn we nog met de metro naar Hongdae gegaan, speciaal voor het toetje! Van dat toetje hebben we geen foto's omdat we serieus meteen gingen aanvallen... Beide keren. Ook hebben we een aantal keer bij mij in de foodcourt op school gegeten; prima eten, lekker dichtbij en voor een student vriendelijke prijs, haha.

See you soon for part 2!

15 opmerkingen :

 1. Leuk en ik vond het ook erg gezellig met jullie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was ook allemaal lekker, en het was gezellig met iedereen die mee geweest is. Straks weer werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekkere gezelligheid. Ik krijg steeds meer zin om uit eten te gaan. Kus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk meisie! We hebben echt alleen maar lekker gegeten in Seoul.
  Als je thuis bent eerste kerstdag maak ik pannenkoeken voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar zal ze geen *nee* tegen zeggen . ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het linker toetje, met de rijsttafel, was trouwens dessert van het jaar 2015 geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's. Dadelijk komt Sandra thee drinken en dan hoor ik de verhalen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hmmm ziet er allemaal heerlijk uit daar vooral die toetjes ja :) En die cappuccino was eigenlijk te zonde om op te drinken! ik ga snel de andere foto's ook kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hmmm ziet er allemaal heerlijk uit daar vooral die toetjes ja :) En die cappuccino was eigenlijk te zonde om op te drinken! ik ga snel de andere foto's ook kijken!

  BeantwoordenVerwijderen