dinsdag 29 september 2015

VLOG: HONGDAE, TRICKEYE MUSEUM & CAFACE

Samen met Pei Yin ben ik naar Hongdae gegaan om twee dingen te bezoeken: het Trickeye museum en Caface. Bij het Trickeye museum creëren ze illusies door het gebruiken van schilderingen en attributen. Caface is een café waar je jouw eigen selfie maakt en ze deze vervolgens op het schuim van je eigen drankje printen. Foto's van het museum en Caface komen in een apart artikel op de blog.

Wil je als eerst mijn nieuwste vlogs en andere video's zien?
Abonneer je dan hier op mijn kanaal!

6 opmerkingen :

 1. Super leuke vlog moppie! Wat een heerlijke zoete kleurtjes in dat museum. Wel lachen dat jullie gewoon de toren voorbij gelopen waren, hahaha. Die foto op het schuim van het drankje van Pei Yin zag er goed uit, echt gaaf. Moet papa daar maar een cappuccino bestellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben trouwens wel benieuwd of dat zoete broodje wat jullie op straat kochten lekker was en of de kleding past die je niet mocht passen in de winkel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt me weer veel laten zien. Echt heel mooi, ik krijg nu wel een hele ander idee van Korea. (Niet dat ik er voor jouw plan om te gaan al enige kijk op had.) Die foto van jullie in het schuim, geweldig! Iets voor de Subway haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeey Susan, wat een leuke vlog weer!! Dat hondje met die gymschoenen, whahaha.. zouden ze die daar ook in maatje duitse dog hebben?? :D Museum met wel heeeele grote schilderijen.. En dat CaFace tentje ook grappig met dat fotoschuim! Mooie toren, vast geweldig uitzicht overdag ja. en Burger King, heeeel vervelend zeg hihihihi! Nou, tot de volgende vlog weer! Pxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoihoi!

   De schoentjes heb ik zelf nog nergens gezien. Wel van die pakjes, die zijn er alleen voor kleine hondjes. En tot de volgende vlog dan weer ;)

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Hey Susan, was weer superleuk om naar te kijken. Ik ben ook benieuwd of de kleren pasten :-)

  BeantwoordenVerwijderen