vrijdag 2 oktober 2015

CAFACE, HET SELFIE CAFÉ IN HONGDAE (FOTO'S)

Hoe cool is het om jouw eigen gemaakte selfie terug te zien op het schuim van je drankje? Nou ik vond het nog wel een happening hoor! Pei Yin en ik gingen naar Hongdae om onder anderen naar het Trickeye museum te gaan. Maar dus ook naar Caface, het selfie café. Benieuwd hoe onze selfie er op het drinken uitzag?

Het café heeft één zwarte glans wand met het logo erop, voor de rest is alles clean and white. De uitstraling is erg fris en modern. Je hebt hogere barkrukken waar je aan kan zitten, knusse hoekjes (zoals op de afbeelding hierboven) en lage tafels met doorzichtige stoelen.

Maar dan nu, natuurlijk waar het om draait. Onze selfie op een drankje!Nadat we het foto hokje indoken om de perfecte selfie te maken moesten we toch nog aardig lang wachten op ons drankje. Het gehele proces van het maken van de selfie tot het uiteindelijke resultaat weet ik niet. Maar het kost blijkbaar genoeg tijd.

Het printen van de selfie kan trouwens niet op alle drankjes. Dit omdat ze een schuimlaagje gebruiken voor de foto. Ik had een gewone thee genomen en daar kon het dus niet op. Pei Yin koos een latté en daar is dus de foto op geprint. Een selfie op je drankje kost trouwens 2.500 Won (€1,88 op dit moment) extra bovenop de prijs van het drankje.

2 opmerkingen :

  1. Echt heel erg origineel en goed uitgevoerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het blijft heel bijzonder jezelf op het schuim van een kop koffie te zien.

    BeantwoordenVerwijderen