dinsdag 8 december 2015

STELLETJES IN SEOUL... (PEI & IK ?!)

Ik weet niet of ik het al eens had verteld, maar hier in Seoul hebben stelletjes vrijwel altijd dezelfde kleding aan. De ene keer dragen ze dezelfde trui, dezelfde kleur kleding of dezelfde schoenen. Maar soms, soms hebben ze compleet alles het zelfde aan. Zo'n stelletje spotte ik een tijdje geleden en maakte er een foto van. Maar dat is nog niet alles....Het stelletje dat je hierboven ziet had trouwens ook nog dezelfde geruite blouse aan. Maar van de voorkant iemand stiekem fotograferen... Dat gaat moeilijk! Overigens in dit het enige stelletje dat ik op de foto heb. Maar geloof me, je ziet het overal! 

Dan nu het verhaal van mij en Pei Yin. Een tijd geleden hadden we ongeveer dezelfde outfit aan naar dezelfde les. Dit wisten we echte niet van elkaar en de docent maakte er een grapje over. We vonden het wel lachen en besloten om naar die les vaker een soortgelijke outfit aan te doen. Toen we beiden het zelfde t-shirt van de H&M Balmain collectie gescoord hadden, hadden we die ook samen aan gedaan naar de les. Laatst hadden we het weer dat we een trui erg leuk vonden (en een beanie, haha). We besloten het te kopen en de ''koppel look'' te rocken met z'n tweetjes.

Wat is nou de stand van wat wij het zelfde hebben? Eigenlijk zijn dat maar drie items, al hebben we wel veel kledingstukken die op elkaar lijken zoals de broeken die wij in deze outfit aan hebben en gewoon een zwart/wit gestreept shirt. Wat we precies het zelfde hebben zijn deze trui, een beanie en het Balmain t-shirt. Dus eigenlijk valt het nog best mee, haha.

9 opmerkingen :

 1. Echt heel leuk dat jullie af en toe een beetje als *stel* gekleed zijn. Lachen. Beanie??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zal eens aan Rob vragen oftie een zelfde rokje aan trekt als we naar de stad gaan ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes my twin! Mijn haar ziet er rood uit whoooo xD (hoort eigenlijk soort van paars te zijn maar goed)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! in Azië is het super leuk om met vriendinnen dezelfde outfit/item te dragen! denk alleen dat ik er niet mee hoef aan te komen bij m'n nederlandse vriendinnen hier haha XD

  BeantwoordenVerwijderen