donderdag 31 december 2015

HOME SWEET HOME

Hallo allemaal! Zoals jullie misschien al merken, ik ben thuis. Op Kerstavond kwam ik weer aan in Nederland waar ik op Schiphol werd ontvangen door mijn ouders en broer :) In Korea heb ik een geweldige tijd gehad zoals jullie natuurlijk konden zien op deze blog. Waneer de mogelijkheid er is, wil ik snel terug gaan. Heb je genoten van mijn blog? Misschien vind je mijn andere blog ook wel leuk! www.since1994.nl is een blog waar ik lifestyle, fashion en beauty artikelen op plaats.

Anyway, heel erg bedankt voor het volgen van deze blog! De site blijft online zodat iedereen altijd kan terugkijken naar alles dat ik heb geplaatst. 

4 opmerkingen :

 1. Ik heb heel erg genoten van al jouw verhalen in Korea en Hong Kong. Als je weer voor lange tijd naar Korea vertrekt komen wij zeker weer op bezoek ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was steeds een feestje om over je belevenissen te lezen en foto's te bekijken. Dank je wel dat je zo regelmatig ons op de hoogte bracht. ♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je zo genoten hebt en dat je het met ons wilde delen. Ik heb er van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Susan! Zoals veel meiden ben ook ik gevallen voor de charme van de Koreaanse muziek en drama's. Zo ben ik begonnen met het leren van de taal, puur omdat het mij interesseert. Ik neem aan dat jij aan de Leiden Uni studeert: Korea Studies. Zo vraag ik mij af hoe je dat bevalt? Ik zat er zelf aan te denken om het te studeren, maar het leek mij zo'n pretstudie omdat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn, studeren wat mij leuk lijkt. Ik zit in 6VWO en weet nog niet wat ik wil studeren. Kan jij mij misschien een beetje de inhoud van je studie vertellen?
  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen