woensdag 4 november 2015

VLOG: OMHOOG IN DE SEOUL TOWER

Alweer eventjes geleden zagen jullie in mijn Hongdae vlog dat Pei Yin en ik in de avond naar de Seoul Tower gingen (ook wel Namsan Tower genoemd). Een weekje later gingen we overdag naar de toren toe, maar niet alleen dat; we gingen ook nog met de lift omhoog! Helaas raakte ik de beelden kwijt en heb ik nu pas de vlog voor jullie. Echter maakt dat de vlog niet minder leuk.


Wil je als eerste mijn nieuwe vlogs en andere video's zien?
Abonneer je dan hier op mijn kanaal!

8 opmerkingen :

 1. Leuke vlog Suus.
  Hoe kan je zo snel al 'kapot' zijn terwijl je zoveel sport?
  Maar goed, die trappen...... nooooooo, zoek maar even uit waar we op de bus kunnen stappen ;) Is dat filmpje in de lift als je naar boven gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals ik al in de vlog aangaf doormiddel van een tekst, is dit een oude vlog. Toen sportte ik nog helemaal niet zo als dat ik dat nu doe. Maar nu nog steeds vind ik trappen vermoeiend. Het hiken ging mij ook beter af dan al die trappen oplopen naar de Seoul Tower. En voor jullie, je kan met de bus of met een kabelbaan naar boven. En dat filmpje is inderdaad het filmpje dat je op het plafond van de lift te zien krijgt als je naar boven gaat.
   Liefs xxx

   Verwijderen
 2. Dit is ook weer een leuk filmpje. En die lift is beter dan die in Lermoos.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was weer leuk. Zet je er straks ook leuke filmpjes op van het bezoek van je ouders :-) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een leuke film. En ik ben het met je eens, trappen lopen is vermoeiend, dan kun je beter klimmen. Maar het is jullie gelukt!
  En nog steeds mooie nagels! Kus xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof filmpje weer.. lachen, al die trappen met dat muziekje eronder! Maar wel stoer dat jullie het hele stuk gelopen hebben!! En cool, dat filmpje in die lift, mooi uitzicht ook! Fijn weekend Px

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om mijn kaart ook nog te zien voor je hem op de post deed. Nu staat hij bij mij op de kist!! x

  BeantwoordenVerwijderen