maandag 23 november 2015

FOTOVERSLAG PAPA & MAMA IN SEOUL #3

In deel 1 zag je wat we allemaal gegeten hebben en in deel 2 kon je zien dat wij het Changdeokgung palace bezochten. Nu is het tijd voor deel drie, misschien wel het meest leuke deel van allemaal, namelijk: Karaoke! Schets je er al een beeld bij? Papa met zijn geweldige bromstem, meezingend met een Koreaans lied. Of dat gebeurd is? Hmmm, snel verder lezen dus!

Pei Yin en ik waren al één keer eerder wezen karaoke. We vonden het super leuk en wilde natuurlijk graag nog een keer gaan. Toen we dus met papa, mama en mijn buddy hadden gegeten leek het ons wel een leuk idee om naar de karaoke te gaan. Want zeg nou zelf, dat móét je hier in Korea toch geprobeerd hebben?
Gelukkig kan Pei yin wel wat Koreaans en vergezelde zij mijn buddy met enkele nummers. Verder kenden mama vooral refreinen van de liedjes die ze uitkoos en papa... Tja. Die beweerde dat hij ''karaoke had gedaan''. Terwijl hij misschien net 4 woorden eruit kreeg. Daarna bromde hij maar een beetje, haha. Papa had ook geen leesbril mee naar Korea, dus de tekst op het scherm kon hij niet zo goed lezen, dus dat zat natuurlijk ook tegen. En ik? Ik had het enorm naar mijn zin en zong samen met mama Ordinary World (Duran Duran) en rockte met Pei Yin on Like A G6 (Far East Movement). Helaas luisteren Pei Yin en ik totaal verschillende muziek waardoor we dus niet echt veel liedjes samen kunnen zingen.

See you soon for part 4!

13 opmerkingen :

 1. Er waren gelukkig 2 tamboerijnen bij, viel het wat minder op dat ik vals zong. Was echt kei leuk en die 2 uur waren zo voorbij. Blij dat we dat gedaan hadden hoor! !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de foto's duidelijk een enthousiast gezelschap, een uitkomst de tamboerijn, zou ook mijn ding geweest zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was echt heel erg leuk. Gelukkig huur je een privé kamer, scheelt natuurlijk ook ;)

   Verwijderen
 3. Op de pc zijn de foto's nog mooier en duidelijker. De concentratie is duidelijk te zien. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Papa appt mij dat hij niet kan reageren en dat ik moet zeggen dat mama het nieuwe tamboerijnvrouwtje van Nijmegen wordt.
  Xx papa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als papa er dan gezellig bij komt staan brommen vind ik het wel een goed plan ;)

   Verwijderen
 5. hahah was wel gezellig ja gauw nog 100000000x gaan voordat wij weer terug moeten ):

  BeantwoordenVerwijderen